Hotels in Eindhoven

Voor een dagje gezelligheid is Eindhoven een ideale stad. De Brabantse gezelligheid vindt je terug in het centrum. De stad heeft ontzettend veel leuke winkels en cafés. Eindhoven is ook een geschikte stad om een cultureel uitje te maken. Bezoek musea en de St. Catharinakerk voor een educatief dagje. Natuurgebieden rondom Eindhoven en de parken in Eindhoven zijn zeker ook aan te raden. Boek hotels in Eindhoven vanaf € 29,50 p.p. voor 2-daags Logies ontbijt arrangement.

Budget hotels en luxe hotels in Eindhoven 

In de omgeving van Eindhoven zijn meerdere hotels te boeken. Je kunt ervoor kiezen om hotels in Eindhoven centrum te boeken. Als je in het gezellige centrum wilt zitten dan zijn meerdere drie en viersterrenhotels met arrangementen beschikbaar. Zit je liever meer aan de rand van de stad dan kun je daar een hotel boeken. Dat is de ideale uitvalsbasis om zowel het centrum te bezoeken als de heide en natuurgebieden rondom Eindhoven. Ga je vliegen vanuit Eindhoven, dan kun je ook een hotel boeken bij het vliegveld. Zo kun je heerlijk uitgerust op vakantie. Boek een arrangement voor twee dagen en ga eerst een dagje Eindhoven in voordat je gaat vliegen. 

Bezienswaardigheden in Eindhoven

Het centrum van Eindhoven heeft veel gezellige winkels en leuke hotspots. Je kunt shoppen perfect afwisselen met het bezoek aan een café. Als je de stad beter wil leren kennen dan kun je ook kiezen voor een stadswandeling. Dwaal heerlijk rond of boek een leuke stadstour. Leer meer over de geschiedenis van de stad en ontdek nieuwe plekken. Als je liefhebber van graffiti en kunst bent dan kun je ook een street art fietstour boeken. In en om het centrum zijn ontzettend mooi realisme en surrealisme graffiti schilderingen te vinden. Na afloop van een tour zou je ook nog een middagje in een van de musea door kunnen brengen. 

De natuur in

Rondom Eindhoven kun je ontzettend mooi wandelen en fietsen. Verschillende natuurgebieden vind je op 5 km tot 20 km afstand van Eindhoven. Als je een wandeltocht wint maken dan zou je een route kunnen lopen in Genneper parken. De route is zoʼn 3.5km lang en op loopafstand van het centrum. Iets verderop op 5km afstand van het centrum ligt Klotputten. Een mooie wandelroute van circa 7 km. Ideaal om te combineren met een uitje in de stad zelf. Wil je grotere natuurgebieden bezoeken dan zou je naar de Strabrechtse heide kunnen gaan. Dit is een prachtig gebieden waar je zeker een middag in alle rust rond kunt lopen of fietsen. Andere grote natuurgebieden zijn Achelse kluis, Loondermolenpad en De Plateaux-Hageven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *